2022-08-08

Ställningsbyggare sökes till Göteborg!

Midroc Ställningar AB, som är en del av Granitor-gruppen, erbjuder full service inom specialistområdet ställningsbyggnad: vi ritar, beräknar, monterar och hyr ut våra ställningskonstruktioner samt väderskydd enligt kundens behov. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda flexibilitet, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter.

Nu expanderar vi på Midroc Ställningar i Göteborg och söker därmed nya medarbetare som vill vara med på vår spännande tillväxtresa. Arbetar du som ställningsmontör idag? Då vill vi höra från dig!  

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler medarbetare. Våra uppdrag är inom både industri, fasad samt väderskydd. Vill du ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag?

På Midroc Ställningar finns det bara möjligheter!

Vi söker dig som har erfarenhet av ställningsmontage samt att du har yrkesbevis och körkort.

Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: 

  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga personalköp och personalstöd
  • På Midroc Ställningar sätter vi våra medarbetare i centrum!

När du kommer till Midroc Ställningar kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla. Läs mer här: arbeta på Midroc Ställningar

Urval och intervjuer sker löpande så ta nu chansen och bli en del av Midroc Ställningar. Vi ser framemot att höra från dig!

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Göteborg
Bolag
Midroc Ställningar
Typ av tjänst
Bygg
Sista ansökningsdag
2022-08-08

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}