2022-03-31

Spontanansökan Midroc Project Management

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och samhällsbyggnad, både i Sverige och utomlands. Bolaget har drygt 100 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil, Stenungssund och Avesta. Midroc Project Management AB är ett av bolagen inom Granitor-gruppen som 2020 blev utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare, och vi söker nu en ny förmåga för att stärka vårt team!

Vilka är vi
Vi är Sveriges Bästa Arbetsgivare och är ett av 100 karriärföretag 2019,  och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag. Tillsammans skapar vi en inkluderande miljö som tar tillvara på vår mångfald. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag utspridda över hela Sverige. Hos oss får du chansen att driva din egen utvecklingsresa som konsult genom varierande uppdrag hos spännande kunder, alltid med stöd av närmaste chef, kollegor och vår egna Midroc Business School. På Midroc jobbar vi tillsammans för att nå ditt nästa drömprojekt och samtidigt ger vi dig också förutsättningarna för att kunna ha en bra balans mellan jobb och fritid genom flexibla arbetstider.

Till detta erbjuder vi goda villkor i form av konkurrenskraftig ersättning, pension, rekrytering-och uppdragsbonusar, försäkringslösningar, friskvård och en digital arbetsplats i framkant.

Vem är du
På Midroc gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Vi tror också att du är lösningsorienterad, självgående och lyhörd för att, som konsult, kunna lyssna in kundens behov och driva det vidare mot ett väl genomfört projekt. 

Vi har roller inom Energi, Industri, och Infrastruktur och Bygg & fastighet. 

Övrigt

Placeringsort: Stockholm, Avesta, Lysekil eller Göteborg men Midroc jobbar även med stora kunder på såväl nationellt som internationell nivå. Resor kan förekomma, både för längre och kortare perioder.

Skulle du passa i vårt team och delar vår vision om framtiden? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så tveka inte på att höra av dig eller skicka in din ansökan snarast.

Att jobba som konsult på MPM

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Olika orter
Bolag
Midroc Project Management
Typ av tjänst
Övrigt tekniskt arbete
Sista ansökningsdag
2022-03-31
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}