2024-06-30

Spontanansökan LIA Praktik/Examensarbete Aenigma Göteborg

Att arbeta som konsult på Aenigma innebär en spännande och utmanande vardag. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi och leder projekt inom projektledning, projektering och underhållsutveckling som bidrar till morgondagens samhälle. Hos oss blir du en del av en familjär företagskultur där din utvecklingsresa står i fokus.

Är du student och söker en spännande praktikplats där du får utvecklas och lära känna konsultyrket, eller söker du ett spännande företag att skriva ditt examensarbete hos?

Aenigma i Göteborg erbjuder dig som studerar arbetsmiljö eller mek- och rörkonstruktion en unik möjlighet att utforska konsultbranschen. Du kommer trivas hos oss om du är en social person med en nyfiken och lösningsorienterad inställning. Du kommer även få samarbeta och lära dig från både juniora och seniora kollegor då vi gillar att skapa arbetsglädje genom att jobba tillsammans.

Praktik
  • Vi tar emot en student per område varje höst- och vårtermin som studerar vid yrkeshögskolor.
Examensarbete
  • I mån av plats och möjlighet tar vi emot studenter vid universitet och högskola att skriva sitt examensarbete hos oss.

För oss är det viktigt att varje student får en bra möjlighet att välkomnas och få stöd av oss, därför tittar vi alltid på de förutsättningarna innan vi erbjuder en plats.

Varmt välkommen med din ansökan!

Här kan du läsa mer om Aenigma 

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor. Här jobbar 4500 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier.

Stad
Göteborg
Bolag
Aenigma
Typ av tjänst
Studerande
Sista ansökningsdag
2024-06-30
Sök jobbet

Kontaktperson