2022-12-31

Spontanansökan LIA Praktik/Examensarbete Aenigma Göteborg

På Aenigma erbjuder vi hållbara lösningar inom Projektledning, Projektering och Asset Management. Tillsammans med våra kunder skapar vi ett bättre samhälle genom investeringar inom energi, industri och samhällsbyggnad. Vi tror på en familjär företagskultur där samarbete ligger till grund för allt vi gör. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team, är det du?

Är du student och söker en spännande praktikplats där du får utvecklas och lära känna konsultyrket, eller söker du ett spännande företag att skriva ditt examensarbete hos?

Aenigma i Göteborg erbjuder dig som studerar arbetsmiljö eller mek- och rörkonstruktion en unik möjlighet att utforska konsultbranschen. Du kommer trivas hos oss om du är en social person med en nyfiken och lösningsorienterad inställning. Du kommer även få samarbeta och lära dig från både juniora och seniora kollegor då vi gillar att skapa arbetsglädje genom att jobba tillsammans.

Praktik

  • Vi tar emot en student per område varje höst- och vårtermin som studerar vid yrkeshögskolor.

Examensarbete

  • I mån av plats och möjlighet tar vi emot studenter vid universitet och högskola att skriva sitt examensarbete hos oss.

För oss är det viktigt att varje student får en bra möjlighet att välkomnas och få stöd av oss, därför tittar vi alltid på de förutsättningarna innan vi erbjuder en plats.

Varmt välkommen med din ansökan!

Här kan du läsa mer om Aenigma 

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Göteborg
Bolag
Aenigma
Typ av tjänst
Studerande
Sista ansökningsdag
2022-12-31
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}