2022-08-31

Spontanansökan Aenigma

På Aenigma erbjuder vi hållbara lösningar inom Projektledning, Projektering och Asset Management. Tillsammans med våra kunder skapar vi ett bättre samhälle genom investeringar inom energi, industri och samhällsbyggnad. Vi tror på en familjär företagskultur där samarbete ligger till grund för allt vi gör. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team, är det du?

Att arbeta som konsult på Aenigma innebär en spännande och utmanande vardag som ger dig möjlighet att utvecklas både inom din yrkesroll och som människa. Vi gillar att samarbeta, för när vi pusslar ihop våra unika kompetenser kan vi möta kundens önskemål och tillsammans bygga morgondagens samhälle.

Vi söker konsulter inom följande områden:

  • Arbetsmiljöingenjör
  • Byggledare
  • Instrumentingenjör
  • Mek- och rörkonstruktör
  • Processingenjör
  • Projektledare industri & energi
  • Projektledare bygg, mark & infrastruktur
  • Underhållsingenjör

Läs mer om hur det är att jobba på Aenigma

 

Om dig

Vi söker dig som tidigare har arbetet som konsult med projekt inom energi, industri och samhällsbyggnad. Du är en positiv och lösningsorienterad person som drivs av att både arbeta självständigt och i nära samarbete med juniora och seniora kollegor. Du har en naturlig förmåga att bygga goda relationer och är bra på att lyssna in kundens behov och omvandla det till framgångsrika projekt.

 

Om oss

Aenigma AB är ett av bolagen inom Granitor-gruppen med runt 100 anställda i Stockholm, Göteborg, Avesta, Stenungssund och Lysekil. Vi är den mindre aktören i en trygg och stark koncern vilket ger oss möjligheten att samarbeta med våra skickliga systerbolag runt om i Sverige i utvecklande affärer.

Vi är ett pussel av unika kompetenser med bred teknisk kunskap och lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi kan bidra som en viktig pusselbit i projekten men vi kan också lägga hela pusslet – från före före till efter efter.

Hos oss blir du en del av en familjär företagskultur med ett nära och stödjande ledarskap där din utvecklingsresa står i fokus.

Vi ger dig förutsättningen att skapa balans mellan jobb och fritid genom flexibla arbetstider och en digital arbetsplats som ligger i framkant. Vi erbjuder även goda villkor i form av konkurrenskraftig ersättning, pension, rekrytering- och uppdragsbonusar, försäkringslösningar och friskvård.

Tillsammans gör vi positiv skillnad – vill du vara en del av pusslet?

 

Övrig information

Placeringsort: Stockholm, Göteborg, Avesta, Lysekil och Stenungssund.

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka din ansökan redan idag via ”Sök jobbet”.

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Olika orter
Bolag
Aenigma
Typ av tjänst
Övrigt tekniskt arbete
Sista ansökningsdag
2022-08-31
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}