2023-09-30

Servicetekniker travers - mekaniker och elektriker

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Är du servicetekniker och vill arbeta med underhåll av kranar och lyftdon inom industrin? 

Inom affärsområde industriteknik är vi Elektriker, Mekaniker, Konstruktörer och Projektledare med stor erfarenhet av underhåll inom industrin. I Värmland är vi en grupp som arbetar med service hos både stora och små kunder i Värmland/Dalsland/Mellansverige.

Arbetet omfattar service och underhåll av traverser, lyftdon och portar med stort fokus på förebyggande underhåll. Andra arbetsuppgifter beroende på kompetens hos dig som vi anställer kan vara felsökning, reparationer, ny-montage och moderniseringar. Det är ett omväxlande arbete och vi är ett team som rycker in för varandra. Utvecklingen av arbetssätt och förbättringar av maskinutrustningar för ökad tillgänglighet är också uppgifter som en servicetekniker hos oss arbetar med. Resor ingår i tjänsten.

Om dig

  • Vi ser gärna att du har en elteknisk eller mekanisk utbildning och tidigare erfarenhet av elektrisk felsökning. 
  • B-körkort är ett krav. 
  • För att trivas i rollen som servicetekniker är det viktigt att du gillar att samarbeta, arbeta i lag och skapa goda relationer med både arbetskamrater och kunder. Du behöver ha god förmåga att kommunicera och ta till dig av instruktioner såväl muntliga som skriftliga samt kunna dokumentera ditt arbete på svenska i digitala verktyg.
  • Placeringsort enligt ök. Servicebil ingår enligt företagets bilpolicy 

Låter det här intressant? 
I så fall ser vi fram emot att höra från dig!
Skicka in din ansökan idag! Berätta var du bor och vad som lockar just dig att söka tjänsten. 

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2021 var 9 miljarder kronor. Här jobbar 4400 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier. 

Stad
Värmland
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Industriell tillverkning & underhåll
Sista ansökningsdag
2023-09-30
Sök jobbet

Kontaktperson