2023-08-05

Servicetekniker med elbakgrund, Kristianstad

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Nu söker vi dig som vill arbeta som servicetekniker inom el. Arbetet är omväxlande och består bland annat av att utföra service, installation, montering, kund- och leverantörskontakt. Arbetet är mycket självständigt. Du kommer löpande att få vidareutbildning men bör därför ha tidigare erfarenhet som servicetekniker.

Tjänsten innebär att:

 • Du kommer att arbeta med montering, installation och service av förarmiljöer och lyftverktyg för industrin.
 • Du kommer att konfigurera, installera och driftsätta SYMEO system.
 • Ha kontakt och genomgång med kunder innan, under och efter utförda uppdrag.

Vi ser att du har:

 • Tidigare arbetat med montering, installation och serviceuppdrag med inriktning El.
 • Elutbildning och arbetat med maskinell utrustning till industrin.
 • God social kompetens och ett gediget tekniskt intresse samt att du är noggrann i ditt arbete.
 • God inblick och förståelse för hur industrin fungerar samt deras krav.
 • Datorvana samt kunskaper i engelska är ett krav. 
 • Erfarenhet från PLC-programmering och automation är meriterande.

Varför arbeta hos oss?

Som medarbetare hos oss kan du se fram emot en spännande projektverksamhet i såväl Sverige som utomlands. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här väntar även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.

Bra att känna till

 • Placeringsort: Kristianstad
 • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
 • Arbetstiden är dagtid men det finns möjlighet till både flex och arbetstidsförkortning.
 • Tjänsteresor ingår i tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande så sök nu! Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare.

Kontaktperson 

Platschef Sven Holmer, 070-824 53 80 alternativt 044-24 53 80.

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Kristianstad
Bolag
Granitor Systems
Typ av tjänst
Instrument, Automation
Sista ansökningsdag
2023-08-05
Sök jobbet