2024-04-08

Serviceledare till Granitor Electro Bohuslän

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du vara med och utveckla och forma servicefilialerna Lysekil, Brastad, Munkedal och Sotenäs? Vi söker en passionerad och erfaren elektriker eller serviceledare som vill ta klivet in i denna spännande roll hos oss. Är det dig vi söker?

Vår avdelning i Lysekil fortsätter växa med fler filialer och vi söker nu dig som tillsammans med våra kompetenta serviceelektriker vill driva serviceverksamheten hos oss. Som serviceledare kommer du ha det övergripande ansvaret för serviceverksamheten och dina huvudsakliga ansvarområden inkluderar:

  • Att planera och samordna serviceverksamheten samt leda, utveckla och motivera medarbetarna i gruppen (personalansvar)
  • Inom ramen för företagets affärs- och verksamhetsutvecklingsplan genomför och driver du förbättrings- och utvecklingsarbete för servicegruppen
  • Daglig planering och månatlig ekonomisk uppföljning av serviceuppdragen
  • Proaktivt arbete med befintliga och nya kunder samt kalkyl och offerter
  • Ansvar för det ekonomiska resultatet 

Vi tror att du som söker är en affärsdriven ledare som liksom oss anser att ledarskap både handlar om att kunna leda sig själv, och samtidigt skapa en verksamhet som får människor runt omkring dig att utvecklas och ges förutsättningar att lyckas. Du behöver vara både lyhörd och resultatfokuserad. Du arbetar strukturerat och har förmågan att se helheten med ett långsiktigt perspektiv.

Du har tidigare erfarenhet av att leda service inom tekniskt område. Ett bra kontaktnät i regionen och erfarenhet från branschen är meriterande. Det är viktigt med god kommunikation i tal och skrift samt viss erfarenhet och intresse av att arbeta med ekonomisk uppföljning. B-körkort är ett krav.

På avdelningen i Lysekil är vi idag ca 65 medarbetare och vi levererar el- och tekniklösningar inom industri, entreprenad och elservice. Vår rekryterande chef Nicklas Andersson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Lysekil
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-04-08
Sök jobbet

Kontaktpersoner