2022-02-11

Serviceelektriker till Tranås

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Trivs du bra i din yrkesroll som elektriker och är nyfiken på Granitor?

Granitor Electro i Region Sydost fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare? Vi expanderar i Tranås och söker fler lagspelare till vårt team!  

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler serviceelektriker. Våra uppdrag är av blandad karaktär och vi servar idag många kunder i Tranås och behöver stärka vår organisation. 

Vi söker dig som idag jobbar som elektriker gärna med inriktning mot service som vill ha en omväxlande miljö och ett dagtidsjobb. Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågor att samarbeta med kollegor och ha bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och ett par års erfarenhet samt innehar B-körkort ser vi som ett krav. 

VI ERBJUDER

Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

* Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
* Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
* Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
* Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Låter det som en miljö du vill jobba i? Ansök snarast, intervjuer och urval sker löpande. 

När du kommer in till oss kommer du att märka att vi är ett glatt gäng som tycker det är viktigt att må bra och ha kul på jobbet. Det märks bland annat genom att vi bryr oss om varandra, vi tar ansvar och hjälps åt. Dessutom råder det ordning och reda hos oss. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Avdelningschef Gert Dahlman på 0722-177430.

 

 

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Tranås
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-02-11
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}