2022-12-31

Serviceelektriker till Örebro

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Trivs du riktigt bra i din yrkesroll som serviceelektriker och är nyfiken på vad som kan vara nästa steg?

På Granitor Electro har vi det mindre bolagets fördelar i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort. Vi har dessutom en trygg och stark koncern i ryggen, vilket gör att vi kan titta långsiktigt på vår verksamhet.  

Som serviceelektriker hos oss arbetar du med service, installation, driftsättning, felsökning mm. I rollen ingår även att planera dina arbeten, se möjligheter för försäljning och föreslå förbättringar till våra kunder. Om du är en person som känner starkt för att arbeta både självständigt och i team med service och elinstallationer så erbjuder vi dig en möjlighet att få arbeta med varierande arbetsuppgifter och engagerade kollegor. Utöver dina kollegor på fältet har du på Granitor Electro i Örebro tillgång till en mångårig erfarenhet bland våra projektledare, tekniker, driftsättare samt konsulter inom olika områden.  

För att trivas i rollen som serviceelektriker tror vi att du har jobbat några år inom yrket, är social, ansvarsfull, självgående samt lösningsorienterad. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta och skapa kontakter med kunder. Att du har el-utbildning i grunden, ECY-certifikat och B-körkort ser vi som ett krav.   

Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: 

- Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring 

- Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m. 

- Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m. 

- För förmånliga priser möjlighet att hyra våra boenden i Lindvallen och Kläppen 

- Tillgång till personalstöd/kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog 

- Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget 

- Som serviceelektriker hos oss kan du vid behov få erbjudande om servicebil - som du också har möjlighet att använda utanför arbetstid 

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag! Sista ansökningsdag är 31 december 2022.  

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Örebro
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-12-31
Sök jobbet

Kontaktpersoner

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}