2023-04-10

Serviceelektriker till Munkedal

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du som elektriker vara med och bidra till en bättre miljö för framtida generationer? På Granitor Electro utvecklar vi morgondagens samhällen och gör positiv skillnad genom elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Vi har varierande uppdrag i spännande miljöer och du får möjlighet till påverkan för att göra verklig skillnad i vardagen.

Granitor i Trestad fortsätter att växa och under våren 2023 etablerar vi oss också i Munkedal utifrån ökade förfrågningar och uppdrag. Vi behöver därför stärka vår organisation med fler serviceelektriker!

När du anställs hos oss får du ett varmt välkomnande och en strukturerad introduktion. Något som vi tycker speglar både den familjära känslan vi har och tryggheten i att arbeta på ett stort bolag.

På avdelningen i Trestad är vi idag ca 62 medarbetare. Vår rekryterande chef Tony Andersson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.
Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Munkedal
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2023-04-10
Sök jobbet

Kontaktperson