2023-03-26

Serviceelektriker till Granitor, Hudiksvall

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vår avdelning arbetar med installation, service och entreprenad och vi söker nu fler elektriker till Hudiksvall.

I vårt team är det viktigt att vi tar ansvar och hjälps åt i arbetet samt att hålla en bra kultur. Vi bry oss om varandra och har kul på jobbet vilket vi tycker är en viktig del för att trivas och prestera i sitt arbete.

I rollen ingår:

  • Service, installation, underhåll och felsökning ute hos kund.
  • Planering och bokning av eget arbete. 
  • Att värna om våra kunder, se möjligheter och arbeta med förbättringar.

 Krav:

  • Du har en el-utbildning med ECY-certifikat eller motsvarande erfarenhet.
  • Körkort B

Meriterande om du har några års erfarenhet inom yrket.

Personliga Egenskaper

Vi söker dig som vill ha varierande arbetsdagar med omväxlande uppgifter och som trivs väldigt bra i din yrkesroll som elektriker. Du har ett högt säkerhetstänk är öppen för förändringar och flexibel i ditt arbetssätt. Vidare vill vi att du är en trygg person som är självgående i ditt arbete och vill ta ansvar. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta och att hålla bra relationer.

Om det vi erbjuder:
Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
  • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Skicka gärna in din ansökan omgående då intervjuer och urval sker löpande, dock senast den 26 februari 2023.
Vi ser framemot din ansökan!

** Till rekryterings- och bemanningsföretag ber vi er att inte höra av er. Vi har gjort vårat val av rekryteringsvägar. **

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Hudiksvall Ljusdal
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2023-03-26
Sök jobbet

Kontaktperson