2024-03-06

Serviceelektriker och ledande montörer till Värmland, Granitor Electro

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med både fler elektriker inom service i Värmland men också fler ledande montörer. Våra uppdrag är av blandad karaktär och vi servar idag många kunder runtom i vårt område och behöver stärka vår organisation.  Vi finns idag i Karlstad, Säffle/Åmål, Sunne, Munkfors och Hagfors. 

Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla med högt i tag och nära till skratt i arbetsgruppen. Vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbete kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Här finns engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.

Så är du kvalificerad elektriker och går i tankarna att ta nästa steg och vill se mer av vad vi har att erbjuda –  välkommen att söka till oss på Granitor Electro

Beskrivning av tjänsten/Arbetsuppgifter

Som serviceelektriker hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter i spännande kundprojekt från start till slut. Arbetet omfattar allt ifrån kabeldragnig, installation, kopplingar till felsökningar. Vi värnar om våra medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till utveckling och ansvar. Vi uppmuntrar våra medarbetare att ta egna initativ och möjlighet att påverka.

Erfarenhet och kompetens 

Vi söker dig som har kunskaper inom yrket och är ansvarstagande, flexibel, kreativ och framförallt har viljan att bidra till teamet. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet innefattar kontakter både internt och externt, krävs det att du är utåtriktad och har god förmåga att samarbeta och knyta kontakter samt alltid en vilja att vara kundens bästa partner. Som person är du självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet som elektriker
  • ECY-certifikat eller motsvarande
  • B-körkort

Meriterande om du har erfarenhet inom både service och entreprenad sedan tidigare.

Övrigt

Resor förekommer i arbetet då vi arbetar både lokalt och på närliggande orter. 

Anställningsform & arbetstider: Tillsvidareanställning / Dagtid
Anställningsort: Bestäms tillsammans med chef

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: 

* Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
* Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
* På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!

Ansökan

Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående. 

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Christer Fredriksson, se kontaktuppgifter nedan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Värmland
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-03-06
Sök jobbet

Kontaktperson