2024-01-09

Service, Entrepenad,- och Industrielektriker till Lysekil

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi behöver bli fler som jobbar med elektrifiering och klimatsmarta lösningar. På Granitor Electro utvecklar vi morgondagens samhällen genom varierande uppdrag i spännande miljöer och du får möjlighet till påverkan för att göra verklig skillnad i vardagen. Är du vår nästa kollega?!

När du anställs hos oss får du ett välkomnande och en strukturerad introduktion. Något som vi tycker speglar både den familjära känslan vi har och tryggheten i att arbeta på ett stort bolag.

I Lysekil fortsätter Granitor Electro växa med ökade förfrågningar och uppdrag. Vi behöver därför stärka vår organisation med fler elektriker inom service, entreprenad och industri! På avdelningen i Lysekil är vi idag ca 60 medarbetare och vi har även filialer i Brastad, Sotenäs och Munkedal. Vår rekryterande chef Nicklas Andersson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Lysekil
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-01-09
Sök jobbet

Kontaktpersoner