2023-04-17

Säkerhetstekniker till Gävle

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Trivs du att arbeta med både nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passersystem, brandlarm och CCTV? Vill du ha ett flexibelt och självständigt jobb med möjlighet att utvecklas? I rollen som säkerhetstekniker hos oss får du chansen till just det.

Om tjänsten

I arbetet som säkerhetstekniker kommer du att jobba med driftsättning, service, felsökning och dokumentation av säkerhetsanläggningar. Det ingår också arbete med eftermarknad, service samt att instruera kunder i användning av deras anläggningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.

Är du rätt person för tjänsten?

Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning, vill arbeta självständigt och som uppskattar en arbetsplats där ingen dag är den andra lik.

Vi söker efter ytterligare en prestigelös, trevlig och organiserad kollega till vårt team som har grundläggande kunskaper gällande el-, tele- eller säkerhetsinstallationer.

Erfarenhet från självständigt driftsättningsarbete av säkerhetsanläggningar är ett krav, samt erfarenhet av installation och service av passage, CCTV eller inbrottslarm. Vi anpassar rollen efter dina tidigare erfarenheter och arbetar ständigt med kompetensutveckling efter det personliga behovet. Våra system bygger på dator- och nätverkslösningar varför kunskap om datorer är en förutsättning.

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

· Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring

· Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.

· Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.

· För förmånliga priser hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen

· Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog

· Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Låter det här intressant?

Om du känner det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt. Känn dig varmt välkommen!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Gävle
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2023-04-17
Sök jobbet

Kontaktperson