2022-06-07

Elektriker till flera orter i Mellansverige

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Trivs du riktigt bra som elektriker och är nyfiken på vad som kan vara nästa steg? 

Till vår stora glädje har vi nu många kunduppdrag i Mellansverige och möjlighet att erbjuda dig utveckling i din roll som elektriker på någon av våra filialer i Dalarna (Borlänge, Mora, Sälen, Ludvika, Avesta, Säter, Hedemora), Värmland (Karlstad, Sunne, Säffle, Kristinehamn, Karlskoga) eller Närke (Kumla, Örebro). Runtom i regionen verkar vi inom flera segment så som: 

  • Industri
  • Entreprenad
  • Service

Vi är med och utvecklar en modern stadsmiljö och driften i våra industrier. I Örebro arbetar vi bland annat med nya kvarteret Hållstugan där vi från Granitor Electro utför både el/tele- och styrinstallationer. I Karlstad är vi med och bygger upp nya stadsdelen Tullholmen. Vi finns även på flera industrier och utför service runt om i hela regionen. Du hittar framtida kollegor på de flesta stora industrier där vi har avtal så som SSAB, Stora Enso, OvakoVi gillar helt enkelt att jobba tillsammans. 

Nu söker vi dig som är första års montör eller har fler år inom yrket och är ansvarstagande, flexibel och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta med kollegor och ha bra relationer med kunder. Att du har ECY-certifikat och B-körkort ser vi som ett krav. 

Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:  

- Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring  

- Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.  

- Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.  

- För förmånliga priser möjlighet att hyra våra boenden i Lindvallen och Kläppen  

- Tillgång till personalstöd/kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog  

- Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget  

 

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag! 

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Olika orter
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-06-07
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}