2024-03-06

Projektledare till Sunne, Granitor Electro

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

På vår avdelning arbetar vi med löpande med främst service, men även entreprenaduppdrag och andra projekt mot våra kunder inom bygg, kommun och landsting och vi söker nu efter rätt person att fortsätta utveckla vår verksamhet framåt. 

Trivs du med att leda spännande projekt och drivna medarbetare? Hos oss på Granitor Electro blir du en del av ett härligt team och får stora möjligheter att växa och utvecklas både personligt och professionellt. Vill du göra positiv skillnad? Bli vår nästa kollega! 

I rollen som projektledare hos oss, är du en nyckelperson i våra projekt genom att du driver och leder projekt från start till slut. Du har kontinuerlig kontakt med våra kunder och leverantörer samt har ett arbetsledande ansvar över montörer och övriga projektmedarbetare. Som projektledare blir du en viktig del i att utveckla verksamheten vidare. Du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projektekonomi samt ansvarar för inköp, bemanning och framdrift i projekten. Med ett nära ledarskap guidar du kunden och gruppens medarbetare med service i fokus. 

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Anbudsförfarande, kalkylering och projektplanering 
  • Leverera och driva projekt inom fastställd budget och tidplan
  • Kvalitetssäkring, dokumentation och uppföljning av projekt
  • Bemanna projektuppdrag samt Leda, engagera och motivera medarbetare
  • Dokumentation

Erfarenhet och kompetens

På Granitor arbetar vi tillsammans därför är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta med andra och ser värdet i att bygga goda relationer. Som person drivs du av att nå resultat, tar gärna ansvar och kan strukturera och planera ditt arbete väl. Lösningsorienterad och flexibel är viktiga egenskaper då du har en central roll med många kontaktytor samt arbetar med flertal projekt parallellt.....

Vi söker dig som har:

  • Relevant teknisk utbildning och bakgrund, erfarenhet av projektledning eller motsvarande gärna inom elbranschen som service, entreprenad eller industri.
  • Goda kunskaper i Entreprenadjuridik.
  • Goda kunskaper i Excel
  • God datavana
  • B-körkort

Meriterande om du har erfarenhet inom elinstallation/entreprenad/byggbranchen.

Övrigt

Körkort är ett krav och resor förekommer i arbetet då vi arbetar både lokalt och i närliggande orter inom vår Region.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:  
 
* Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag 
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag 
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär 
* Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm. 
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag 
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring 
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal 
* På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum! 
 

Ansökan

Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående.

Vår rekryterande chef Christer Fredriksson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen. 

Välkommen med din ansökan!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Värmland
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-03-06
Sök jobbet

Kontaktperson