2022-10-19

Projektledare till Granitor Electro Göteborg

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Arbetar du som Projektledare inom service, industri eller entreprenad? Vill du arbeta på ett väletablerat företag med en familjär stämning? Välkommen till oss på Granitor Electro i Göteborg!

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med en Projektledare. Våra uppdrag är av blandad karaktär då vi arbetar med både service, industri och entreprenad. Vill du ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag? På Granitor Electro finns det bara möjligheter!

Vem är du?
Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas. Du drivs av att leda projekt med ansvar för medarbetare, ekonomi och kvalitet. I tjänsten som projektledare krävs det att du har en mycket god förmåga att samarbeta och skapa framgångsrika relationer med både externa och interna kontakter. I rollen ingår bland annat att arbeta med anbudsförfarande och projektplanering, ansvara för att leverera projekt inom fastställd budget, tidplan och kvalitet samt uppföljningar och återrapportering av projektstatus.

Erfarenhet och kompetens
Tidigare erfarenheter av projektledning samt kalkylering är meriterande. Vi kan ge dig förutsättningar växa in i rollen genom stöttning och utbildningar i Vårt sätt att arbeta på Granitor Electro. Att du har el-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Din anställning hos Granitor Electro
När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion och vi är stolta att kunna erbjuda dig en projektledarutbildning. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: 

* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
* Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
* Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
* En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
* På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!

På kontoret i Göteborg är vi idag ca 100 medarbetare uppdelat på olika avdelningar. Vår rekryterande chef Mårten Andersson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen. För mer information om Granitor Electro, läs mer här

När du kommer till Granitor kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla där karriärvägarna är många. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Göteborg
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Projektledning
Sista ansökningsdag
2022-10-19
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}