2023-10-22

Projektledare installation

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Utvecklas tillsammans med oss! 

Som projektledare blir du en viktig del i vår lokala verksamhet där du med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projektets ekonomi samt ansvarar för bemanning och framdrift i projektet. Avdelningen arbetar med varierande service- och entreprenadsprojekt både lokalt på orten samt närliggande orter. 

Vill du liksom oss göra positiv skillnad för dina kollegor, kunder och samhället i stort? Drivs du av att leda projekt med helhetsansvar för medarbetare, ekonomi och kvalitet. I tjänsten som projektledare krävs det att du är utåtriktad, har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas. Tidigare erfarenheter av offertarbete är meriterande men inte ett krav. Vi ser att du som söker har goda meriter och referenser som ledande montör eller projektledare inom branschen. 

Intressant?
Urval sker löpande så visa ditt intresse redan idag, du kan ansöka med LinkedIn profil. Tveka inte att höra av dig om du har frågor. 

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2021 var 9 miljarder kronor. Här jobbar 4400 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier. 

Stad
Södertälje
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2023-10-22
Sök jobbet

Kontaktperson