2022-07-30

Projektledare installation

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du vara med på vår utvecklingsresa i Eskilstuna?

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med en projektledare för installation/entreprenad. 
Jag, Tommy Sjöberg, chef för avdelning 215 Eskilstuna, söker dig som vill vara och stärka upp vårt team. 

Arbetsuppgifter: 
Som projektledare blir du en viktig del i vårt framtida arbete där du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projektets ekonomi samt ansvarar för bemanning och framdrift i projektet. Avdelningen arbetar med varierande projekt och projekt av mindre karaktär både lokalt på orten samt närliggande orter. 

Kompetens och erfarenhet: 
Du drivs av att leda projekt med ansvar för medarbetare, ekonomi och kvalitet. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning 
eller annan ledande befattning. I tjänsten som projektledare krävs det att du är utåtriktad, har förmåga att samarbeta och skapa relationer med 
både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas. Tidigare erfarenheter av offertarbete är 
meriterande men inte ett krav. Granitor Electro kommer ge dig förutsättningar att växa in i rollen genom stöttning och utbildningar i vårt sätt att arbeta. 

Vi erbjuder dig: 
- En spännande miljö i ett stabilt och samtidigt expansivt företag. 
- Intressanta och varierade uppdrag. 
- Möjligheten att få arbeta med branschledande kunder. 
- Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus. 
- Trevliga kollegor där vi arbetar professionellt och med att lösa projektfrågor och serviceuppdrag. 
- Vi samarbetar och har ett starkt närverk inom företaget, där vi alltid kan snabbt ta upp frågor internt för att driva framåt. 
- Möjligheten till personlig utveckling och karriär genom kontinuerliga medarbetarsamtal och utvecklingsplaner. 
- Vi sätter våra medarbetare i centrum!

Förutom allt detta får du även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi jobbar för en bra arbetsmiljö och ett fritt arbete 
med eget ansvar i varierande uppdrag, personlig utveckling, fortbildning och karriär. Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring. 
Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal och tillgång till semesterstugor är en del av våra personalförmåner. 

Intressant? Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte utan visa ditt intresse redan idag! Ansök till tjänsten och tveka inte att höra av dig om du har frågor. 

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Eskilstuna
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-07-30
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}