2023-11-05

Projektledare Automotive, Göteborg/Trollhättan

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Det går bra för oss och vi har fortsatt höga ambitioner för framtiden – där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Idag är vi dryga 350 medarbetare fördelat på 10 orter och vi blir fler för varje år. Vill du också vara med på resan? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig!

Om tjänsten

Nu söker vi en projektledare inom automationsprojekt med god teknisk kunskap inom fokusområde el/styr. Som projektledare hos oss driver du framförallt fastprisprojekt inom automotive. Beroende på projektens storlek kommer du att driva antingen ett eller flera projekt parallellt, storleken avgör också tidfördelningen mellan ekonomi och teknik. Projekten kan vara multidisciplinära med totalåtagande där du leder flera olika underleverantörer inom t.ex. el/styr, installation, mekanik och hydraulik.

Arbetsuppgifter

• Anbudsförfarande

• Projektplanering

• I vissa projekt agerar projektledaren som teknisk lead

• Projektuppföljning

• Rapportering

• Koordinering

• Inköpsplanering

Du har fullt resultatansvar och leder projektet från projektstart till övertagande. Goda relationer med kunder, driva projekten med lönsamhet och motivera och engagera projektmedarbetare är arbetsuppgifter som hör till din roll. Har du ett brett kontaktnät och goda relationer i regionen så är det ett plus. Du kommer att rapportera till vår verksamhetschef i Trollhättan

Vem söker vi?

Vi söker en projektledare med minst fem års erfarenhet av projektledning. Du har sannolikt Högskole-/Civilingenjörsexamen inom el/mekatronik eller automation, alt har du förvärvat motsvarande kunskap genom tidigare yrkeserfarenhet. Vardagen på Granitor präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang och för att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både internt och externt. Du bör också ha viljan att lära nytt och lusten att dela med dig av det du kan.

Övrigt:

• Flytande kunskaper inom svenska och engelska

• Körkort B

Varför arbeta hos oss?

Som medarbetare hos oss kan du se fram emot spännande och varierande projekt i såväl Sverige som utomlands. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här finns även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.

Bra att känna till

• Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

• Arbetstiden är dagtid – möjlighet till flextid och arbetstidsförkortning finns.

• Tjänsteresor förekommer.

Du har möjlighet att utgå från något av våra fasta kontor i Göteborg eller Trollhättan men du kommer jobba i projekt för vår avdelning i Trollhättan, så har du Göteborgskontoret som bas förväntas du ha en regelbunden närvaro i Trollhättan. Där finns ett kompetent team på ca 40 kollegor, fördelat på projektledare, konstruktörer, automationsingenjörer, programmerare och elektriker. I överenskommelse med närmsta chef finns även viss möjlighet till distansarbete.

Din ansökan

Granitor Systems samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via Granitor Systems – Projektledare Automotive (Göteborg/Trollhättan) (academicsearch.se) All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Per Malmberg +46 (0)701 653 100, per.malmberg@academicsearch.se eller Researcher Betty Holmberg på betty.holmberg@academicsearch.se.

Vi ser fram emot din ansökan! Urval kan komma att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Göteborg
Bolag
Granitor Systems
Typ av tjänst
Instrument, Automation
Sista ansökningsdag
2023-11-05
Sök jobbet