2023-10-01

Projektadministratör till Granitor Rodoverken

Granitor Rodoverken erbjuder kvalificerade tjänster inom tank projekt, underhåll samt service på den nordiska och europeiska marknaden. Företagets största uppdragsgivare idag finns inom branscherna energi, process och petrokemi. 

Arbetet innebär att du bistår projektledare i diverse dokumentations administrativa sysslor kopplade till de projekt som drivs. Merparten av arbetet sker på företagets kontor i Ödsmål men resor inom Norden och Europa förekommer någon gång i månaden. Vi ser gärna att du som söker har en ambition att växa inom bolaget då rollen ger en god grund och bred översikt över vår organisations olika moment och därigenom fungerar som ett bra första steg hos oss. Tidigare erfarenhet från likdanade roll meriterande men inget krav, det viktigaste är din attityd och inställning. 

Arbetsuppgifter

  • Hantera projektdokumentation.
  • Registrera och arkivera ritningar och annan teknisk dokumentation i olika databaser.
  • Upprätta dokumentation efter godkända platsbesiktningar.
  • Bistå projekt organisation med assistans i projekt gällande dokumentation
  • Bistå kvalité organisationen med assistans i projekt
  • Upprätta kvalité dokumentation till projekt

Över tid så finns möjlighet att gå över i vår projektorganisation. 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har en mycket god administrativ förmåga och har ett intresse för teknik. Vidare hanterar du svenska och engelska i så väl tal som skrift. Du behöver ha en genomförd gymnasieutbildning. 

Vi söker dig som prestigelöst vill bidra till att utveckla och delta i tekniska projekt. Du är strukturerad och ordningsam med förmåga att hantera oförutsedda händelser. Som person är du trygg i dig själv, nyfiken och kreativ. Du är kommunikativ och lösningsorienterad och du har en god förmåga att hantera stressfulla situationer.

För att söka tjänsten

Ansökningar i form av CV samt eventuella kompletterande ansökningshandlingar skickas till anders.borssén@granitor.se

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2021 var 9 miljarder kronor. Här jobbar 4400 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier. 

Stad
Stenungsund
Bolag
Rodoverken
Typ av tjänst
Industriell tillverkning & underhåll
Sista ansökningsdag
2023-10-01
Sök jobbet