2022-02-03

Montör till Fastighetsautomation

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Letar du efter en ny utmaning? Brinner du för service och kundvård? Vill du bli en av våra nya kollegor i ett sammansvetsat team med högt till tak? Midroc Electro i Västerås befinner sig i ett expansivt skede och söker nu Montörer till vår avdelningen inom Fastighetsautomation.

Vi söker dig som trivs med att driva ditt eget arbete framåt, som sätter upp egna mål och som brinner för teknik och problemlösning.

Inom vår avdelning levererar vi kompletta system för Fastighetsautomation. Vi projekterar, konstruerar och programmerar våra system samt bygger automatikskåp i vår verkstad. Som montör hos oss är du en naturlig del i vårt projektteam, där du tillsammans med projektledaren, konstruktören och programmeraren genom projektet har en öppen dialog för projektets bästa och för projektets slutförande. Vi ser det som en fördel om du känner dig hemma både i att arbeta som lagspelare och individuellt i egna projekt.

Om tjänsten

Ditt arbete som montör inom Fastighetsautomation består i att installera de system som vi levererar, såväl självständigt som i grupp. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet i undercentralen i en fastighet till det stora komplexa värme/ventilationssystemet hos våra kunder inom statliga och kommunala förvaltningar.

Egenskaper

Som person trivs du med att arbeta i olika miljöer i samarbete med projektets andra entreprenörer. Du är rationell, systematisk och konsekvent i ditt arbete. Förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt eller i team är egenskaper som vi inom Midroc värdesätter. Som montör ser vi gärna att du har goda kunskaper inom installationsteknik och känner dig trygg i att planera ditt dagliga arbete. El-utbildning och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder    

* En spännande miljö i ett expansivt företag.

* Intressanta och varierande uppdrag.

* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.

* Trevliga kollegor; vi jobbar professionellt med att lösa projektfrågor. Vi samarbetar och har en god kommunikation inom företaget, jobbet tar vi på allvar men vi har också mycket trevligt tillsammans med gemensamma aktiviteter.

* Möjlighet till personlig utveckling och karriär; kontinuerliga utvecklingssamtal och uppföljning av individuella utvecklingsplaner.

* Vi sätter medarbetarna i centrum; därför är vi stolta över att ge våra anställda goda villkor.

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag!

Kontakt

Avdelningschef Fastighetsautomation i Västerås

Peter Seffel, tfn 010-4713366

peter.seffel@granitor.se

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Västerås
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-02-03
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}