2022-12-31

Ledande montörer och elektriker inom entreprenad Örebro

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Elektriker och ledande montörer – se hit! Granitor Electro i Örebro fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare?

På Granitor Electro har vi det mindre bolagets fördelar i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort. Vi har dessutom en trygg och stark koncern i ryggen, vilket gör att vi kan titta långsiktigt på vår verksamhet. Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler elektriker och ledande montörer.

Vi söker dig som har kunskaper inom yrket och är ansvarstagande, flexibel, kreativ och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt är det bra att du har förmåga att samarbeta med kollegor och ha goda relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav. Söker du tjänsten som ledande montör ser vi även att du trivs i rollen att leda och fördela arbetet på arbetsplatsen.

Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
  • På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!

När du kommer till Granitor kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla där karriärvägarna är många. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta Granitor för detta uppdrag

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Örebro
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-12-31
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}