2024-08-24

Konstruktör inom säkerhetssystem

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Är du vår nästa konstruktör inom säkerhetslösningar?

Granitor Electro är en certifierad anläggarfirma specialiserad på inbrottslarm, brandlarm, CCTV och cybersäkerhet med ett särskilt fokus på teknologisk säkerhet. Vi befinner oss i en expansionsfas och söker två erfarna konstruktörer som vill bli en del av vårt sammanhållna team med expertis inom konstruktion av säkerhetssystem.

Region Security finns på flera platser i Sverige med möjlighet till arbete på olika orter. Idag finns Security representerade på följande orter Sundsvall, Söderhamn, Hudiksvall, Bollnäs, Gävle, Sandviken, Borlänge, Ludvika, Malung, Mora, Stockholm, Västerås, Örebro, Karlstad, Jönköping, Trollhättan, Göteborg, Varberg, Malmö, Kristianstad.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör inom säkerhetssystem kommer du att arbeta i ett team för att ta fram de handlingar och underlag som behövs för säkerhetslösningarna i våra projekt. Du är med och tar fram teknisk systemlösning och följer projektet hela vägen fram till relationshandling.

Din bakgrund

Vi söker dig som i dag arbetar som konstruktör alt. tekniker med några års erfarenhet inom säkerhetssystem med inriktning på passersystem, inbrottslarm, brandlarm och CCTV. Du har sedan några år specialiserat dig inom säkerhetssystem och gärna inom säkerhetsklassade anläggningar.

För att trivas hos oss behöver du gilla att verka för en stark teamkänsla, har en god förmåga att jobba strukturerat samt självständigt prioritera i ditt dagliga arbete. Du lyssnar till gruppens idéer och behov genom ett gott samarbete och kommunikation.

Vi söker dig som har:

  • Gymnasial grundutbildning inom elteknikområdet gärna med inriktning mot säkerhet
  • Nyfikenhet och initiativförmåga till teknikutveckling
  • Du är öppen för nya lösningar och har ett lärande i fokus
  • Erfarenhet och kunskap av arbete med designverktyg i 2D och 3D exempelvis AutoCAD/MagiCAD
  • Kunskap om registrering enligt SS 4551201
  • Av säkerhetsskäl är ostraffad och har godkänd kontroll hos polismyndighetens belastningsregister

Vi ser det som meriterande om du är behörig ingenjör inom något av områdena inbrottslarm, brandlarm, kamerasystem eller har motsvarande kunskaper. Det är även meriterande med erfarenhet av arbete i Chaos som är ett av våra kunders system för hantering och lagring av dokumentation.

Vi erbjuder spännande projekt, utvecklande uppdrag och naturligtvis goda förmåner samt fantastiska kollegor att jobba tillsammans med.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, den 2024-05-31.

 

Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot din ansökan!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor Electro hade 2023 en omsättning på 3900 MSEK Sverige

Stad
Olika orter
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-08-24
Sök jobbet

Kontaktperson