2024-08-25

Konstruktör fastighetsautomation

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Är du redo att ta dig an en utvecklande roll som konstruktör?
Var med i vår tillväxtresa! 

Hos oss får du äga utmaningen och dess lösning. I ett team med hög teknisk kompetens och nära kundsammarbeten utvecklar vi morgondagens smarta fastigheter. Tillsammans skapar vi framtidens systemlösningar som leder till mer energieffektiva och driftsäkra fastigheter. Vi har många långvariga kundkontakter och ett driv att ständigt utveckla nya lösningar för att möta våra kunders behov. Om du vill utvecklas tillsammans med ett prestigelöst team med mycket teknisk kompetens och stark gruppkänsla ska du inte tveka att söka! 

Vi söker nu en konstruktör inom fastighetsautomation till vårt kontor i Västerås. Som konstruktör hos oss har du tillsammans med projektledare och avdelningschef ansvar för projektets tekniska infrastruktur och att utforma de kundanpassade lösningarna. Du har daglig kontakt med projektledare, programmerare, tekniker och installatörer och arbetar tillsammans mot gemensamma projektmål.

Arbetsuppgifter

  • Projektering från idé till färdig handling
  • Ansvar för den tekniska lösningen och dess dokumentation och relationshandlingar
  • Rita och konstruera driftkort med funktions texter
  • El-teknisk konstruktion, dimensionering och systemering
  • Proaktivt arbete med befintliga och nya kunder

Din bakgrund

  • Relevant teknisk bakgrund från skola/yrkesliv och ett stort intresse inom området fastighetsautomation 
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med Autocad och/eller Elprocad
  • Det är meriterande om du har arbetat med el-teknisk konstruktion eller inom branschsegmentet fastighetsautomation
  • Du har goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet samt dokumentation

Din anställning hos oss! 
Hos oss på Granitor Electro får du förutom engagerade kollegor även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi jobbar för en bra arbetsmiljö och ett fritt arbete med eget ansvar i varierande uppdrag, personlig utveckling, fortbildning och karriär. Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring. Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal och tillgång till semesterstugor är en del av våra personalförmåner. På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum! 
 
Har vi väckt ditt intresse?  
Ansök redan nu!  

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag.

Stad
Västerås
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Instrument, Automation
Sista ansökningsdag
2024-08-25
Sök jobbet

Kontaktperson