2022-02-26

Hisstekniker

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Tycker du precis som oss att en hiss ska vara pålitlig?
En hiss måste fungera och vara pålitlig, oavsett om det är på en industrianläggning eller i ett bostadshus. Vi jobbar metodiskt med installation, modernisering, service och fortlöpande tillsyn. Med stark lokal förankring finns vi nära när vi behöver rycka ut för att åtgärda akuta fel.

Häng med på vår tillväxtresa!
Det går bra för oss på Midroc Hiss, både inom service och installation/modernisering. Vi byter namn till Granitor och fortsätter med vår tillväxt i teknikområdena.
Avdelningen Hiss i Gävle stärker sin organisation ytterligare och söker Hisstekniker för modernisering, nybyggnation, service och reparation. Vi söker dig som har drivet att vara med och fortsätta utveckla vår hissverksamhet på orten. Du är en van problemlösare med goda tekniska kunskaper och stolt över din yrkeskunnighet. I rollen som hisstekniker har du ett nära samarbete med kunder, både internt och externt, så för att trivas hos oss behöver du som söker känna dig trygg i att skapa och upprätthålla goda relationer.

Om dig

  • Som person är du flexibel med en vilja att lära och ta dig an olika arbetsuppgifter. 
  • Du är självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete.
  • God social kompetens och kommunikationsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och skapa kontakter med både kollegor och kunder är viktiga egenskaper.
  • Erfarenhet från hissbranschen och mekaniskt underhållsarbete är meriterande.
  • Elteknisk kunskap från branschen är ett krav. 
  • B-körkort är ett krav

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan eller hör av dig redan idag! 
Vi undanbeder oss vidare kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag i denna rekrytering

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Gävle
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Industriell tillverkning & underhåll
Sista ansökningsdag
2022-02-26
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}