2022-11-20

Hissmontör Norra Dalarna

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.


Sök ett fritt och omväxlande jobb i ett stabilt företag

Vi letar efter dig som är Hisstekniker och vill arbeta i norra distriktet med huvuddelen av kunderna i Mora och Sälen. Du jobbar självständigt med service, felavhjälpning och reparationer. Utöver det ingår du i vår beredskaps-grupp med akuta felavhjälpningar (ca 3-4 ggr per år) med kollegor från Dalarna.

Om dig

  • I grunden har du som söker en elteknisk utbildning eller genom erfarenhet motsvarande hiss- och elkunskap.
    Det är klart meriterande om du har erfarenhet från hiss- eller lyftbranschen.
  • Som person är du flexibel med en vilja att lära och ta dig an olika arbetsuppgifter. 
  • Du är självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete.
  • God social kompetens och kommunikationsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och skapa kontakter med både kollegor och kunder är viktiga egenskaper.
  • B-körkort är ett krav

Om det vi erbjuder

Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.

Vi erbjuder bland annat:Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m; Rabatter för drivmedel; Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring; För förmånliga priser hyra boende vårt boende i Sälenfjällen; Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog; Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget.

På avdelningen använder vi oss av ett bonus-system där du som tekniker har möjligheter att kunna påverka din månadslön med extra pengar.

Låter det intressant? 
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök direkt, beskriv din kunskap och intresse för tjänsten du kan komplettera med CV senare

 

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Mora
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-11-20
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}