2023-06-19

Granitor Electro söker elektriker till Mora & Sälen

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare?
Granitor utökar sin verksamhet och söker nu elektrikertill teamen i Mora & Sälen

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår avdelningar i både Mora och Sälen med fler elektriker. Våra uppdrag är av blandad karaktär och vi arbetar dels i längre entreprendprojekt men också med serviceverksamhet och inom industrin.

Sysslorna omfattar allt inom elinstallation och servce, från ax till limpa. Exemepl på arbetsuppgifter som ingår kan vara bland annat kabeldragning, installation, kopplingar och felsökning.
Trivs du med att arbeta långsiktigt men med möjlighet till variation och utveckling? Är du självgående och har några års erfarenhet som elektriker? Sök jobbet hos oss.

När du blir anställd hos oss får du ett välkomnande genom en strukturerad introduktion som speglar den familjära känslan i det stora bolaget. Lokalt är vi ett härligt team, spridda på orterna Mora, Sälen & Älvdalen, vi är i dagsläget ca 30 personer och alla ingår i Region Mitt. Vår rekryterande chef Tommy Smitz svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående, flexibel och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmåga att samarbeta med kollegor och har bra relationer med kunder.

Vi söker dig:

  • Som har el-utbildning och ECY-certifikat eller motsvarande kompetens
  • Minst 1 års erfarenhet som elektriker
  • B-körkort är ett krav  

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Urval och rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka din intresseanmälan redan idag! 
Vi har valt rekryteringsväg och undanber kontakter från rekryteringsföretag i denna tjänst

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Mora
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2023-06-19
Sök jobbet

Kontaktperson