2022-01-31

Erfaren projektledare entreprenad sökes till Sundsvall

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Arbetsuppgifter: 
Som projektledare inom entreprenad i Sundsvall blir du en viktig del i vårt arbete där du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projektets ekonomi samt ansvarar för inköp, bemanning och framdrift i projektet. 

Kompetens och erfarenhet:

  • Du drivs av att leda projekt med ansvar för medarbetare, ekonomi och kvalitet.
  • Du har tidigare erfarenhet av projektledning.
  • I tjänsten som projektledare krävs det att du har en mycket god förmåga att samarbeta och skapa framgångsrika relationer med både externa och interna kontakter.
  • Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas.
  • Tidigare erfarenheter av kalkylering är meriterande men inte ett krav. Vi kan ge dig förutsättningar att växa in i rollen genom stöttning och utbildningar i vårt sätt att arbeta.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Sundsvall
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-01-31
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}