2023-09-30

Elkonstruktör, Göteborg/Trollhättan

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Det går bra för oss och vi har fortsatt höga ambitioner för framtiden - där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Idag är vi dryga 350 medarbetare fördelat på 10 orter och vi blir fler för varje år. Vill du också vara med på resan? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig!

Arbetsuppgifter

Som elkonstruktör hos oss är du en viktig del i projektet och är med från projektering till idrifttagningen. Du jobbar självständigt men med stöd från projektledare och övriga projektmedarbetare. Som elkonstruktör är du med och utformar effektiva och moderna anläggningar. Företagets kunder finns inom flera industrisegment men avdelning Trollhättan har tyngden på fordonsindustrin. Arbetsuppgifterna i en elkonstruktion för automationslösningar omfattar allt från dimensionering, val av utrustning till slutdokumentation. Du kommer att bli en del av en mycket kompetent avdelning på ca 40 medarbetare, där man hjälps åt att lösa uppgifter och utveckla arbetsmetoder. 

Vem vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av elkonstruktion och har ambitionen att utvecklas inom detta område. Erfarenhet av CAD eller E-plan är meriterande. Vad gäller utbildningskrav ser vi att du har fullgjord gymnasieutbildning inom el, maskin eller automation, alternativt YH-utbildning med motsvarande inriktning. Ingenjörsutbildning inom dessa områden ses som meriterande men är ej ett krav. Vi jobbar främst i fastprisprojekt och vardagen på Granitor Systems präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang och för att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.

Varför arbeta hos oss?

Som medarbetare hos oss kan du se fram emot spännande och varierande projekt i såväl Sverige som utomlands. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här väntar även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.

Bra att känna till

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
  • Arbetstiden är dagtid - möjlighet till flextid och arbetstidsförkortning finns
  • Tjänsteresor förekommer

Du har möjlighet att utgå från något av våra fasta kontor i Göteborg eller Trollhättan men du kommer jobba i projekt för vår avdelning i Trollhättan. Där finns ett kompetent team på ca 40 kollegor, fördelat på projektledare, elkonstruktörer, automationsingenjörer, programmerare och elektriker. I överenskommelse med närmsta chef finns även viss möjlighet till distansarbete. 

Rekryteringsprocessen

  • Urval och intervjuer sker löpande så sök nu!
  • Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare

Kontaktpersoner

Jonas Karlstam, Avdelningschef, jonas.karlstam@granitor.se, +46701801331

Kenneth Bäckman, Koordinator, kenneth.backman@granitor.se, +46701801336

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Göteborg
Bolag
Granitor Systems
Typ av tjänst
Instrument, Automation
Sista ansökningsdag
2023-09-30
Sök jobbet