2023-12-31

Elingenjörer för konsultuppdrag, Lysekil

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Till vilken tjänst?

För kunds räkning söker vi elingenjörer för projektering av processrelaterade elanläggningar, deltaga i elkraftsprojekt . I arbetet ingår att i nära samarbete med andra discipliner komma fram till bästa lösningen för elförsörjningen i projekten. Arbetet bedrivs på kundens anläggning med möjlighet att arbeta från Granitor kontor alternativt hemifrån.

Nu söker vi dig med följande kompetenser:

  • Kompetens/erfarenhet inom elområdet för lågspänning
  • Kunskaper inom CAD eller liknande konstruktionsverktyg
  • Högskoleingenjör eller YH-ingenjör med elektrikerbakgrund
  • God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska
  • Gillar att arbeta i projektgrupp

Har du redan skaffat dig ett par års erfarenhet inom elkonstruktion och vill ta nästa steg med mer ansvar och mer avancerade uppdrag så är det läge att söka till oss. 
Vi värdesätter även tidigare praktisk erfarenhet som elektriker samt viljan att vidareutvecklas.

Varför arbeta hos oss?

Som medarbetare hos oss kan du se fram emot spännande och varierande projekt.
Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbete kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken i vår vardag. Här finns engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.

 Bra att veta:

  • Placeringsort: Lysekil / Stenungsund
  • Urval och intervjuer sker löpande, sök nu – vi lovar att utmana dig!
  • Säkerhetsprövning: Säkerhetsprövning av kandidaten kan komma att krävas

Kontaktperson: Tobias Bengtsson, Gruppchef  tobias.d.bengtsson@granitor.se 

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Stenungsund, Göteborg, Lysekil
Bolag
Granitor Systems
Typ av tjänst
Elkraft
Sista ansökningsdag
2023-12-31
Sök jobbet