2023-12-31

Elektriker till Service och Industri sökes

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

 

Vill du som elektriker vara med och bidra till en bättre miljö för framtida generationer? På Granitor Electro utvecklar vi morgondagens samhällen och gör positiv skillnad genom elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Vi har varierande uppdrag i spännande miljöer och du får möjlighet till påverkan för att göra verklig skillnad i vardagen.

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag i Göteborg och behöver förstärka vår organisation med fler elektriker. Känner du dig hemma inom servicevärlden- och/eller industrin har vi rätt plats för dig!

När du anställs hos oss får du ett varmt välkomnande och en strukturerad introduktion. Något som vi tycker speglar både den familjära känslan vi har på avdelningen och tryggheten i att arbeta på ett stort bolag.

På serviceavdelningen i Göteborg är vi idag ca 35 medarbetare. Vår rekryterande chef Pierre Samuelsson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Göteborg
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2023-12-31
Sök jobbet

Kontaktpersoner