2023-12-22

Elektriker till Service och Entreprenad, Granitor Electro, Sundsvall

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

I Sundsvall är vi idag ca 80 medarbetare bestående av Entreprenad, Service, Hiss och Security. Vi arbetar brett inom elinstallationer samt med laddboxar och solcellsanläggningar.

Vi fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare?

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår Service- och Entreprenadavdelning i Sundsvall med fler elektriker.

Entreprenad:

Våra uppdrag är av blandad karaktär och vi arbetar oftast i längre projekt både som underentreprenör och direkt mot kund. Arbetet omfattar allt ifrån kabeldragning, installation, kopplingar till felsökning.

Service:

Uppdragen inom service innefattar ett varierat arbete med all ifrån planering och bokning av eget arbete, service, installation, underhåll och felsökning ute hos kund. Vi arbetar med både privatkunder till kunder inom bygg, fastighet och industri.  

Trivs du att arbeta med varierande arbetsuppgifter med möjlighet till utveckling? Är du självgående och har några års erfarenhet som elektriker? Sök jobbet hos oss.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har fleråriga kunskaper inom yrket, är ansvarstagande, självgående, flexibel och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmåga att samarbeta med kollegor och har bra relationer med kunder.

Vi söker dig:

 • Som har el-utbildning och ECY-certifikat eller motsvarande kompetens.
 • Några års erfarenhet som elektriker.
 • B-körkort är ett krav

Meriterande om du arbetat inom liknande bransch tidigare.  

Personliga Egenskaper

Då vi ser att du gärna arbetat några år som elektriker är du självgående, har god förmåga att samarbeta med andra samt är flexibel i ditt arbete. Du tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och tar egna initiativ. Vi värdesätter din kommunikativa förmåga högt då du har både interna och externa kontakter. Det är viktigt att du värnar om dina kunder och ser möjligheter och förbättringar.

Resor kan ingå i arbetet.

Vi erbjuder dig

Förutom att du får trevliga kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.

 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
 • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
 • Möjlighet till servicebil
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
 • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
 • På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum.

Låter det intressant?

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via granitor.se och berätta vem du är och varför du skulle vara rätt person för oss och för uppdraget. Urval sker löpande så registrera därför din ansökan så snart som möjligt! Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Vi ser fram emot att höra från dig! Har du frågor om tjänsten så kontakta gärna Victor Nordlöf, Avdelningschef ( Entreprenad), på 010 -470 70 15 eller Christian Hultin, Avdelningschef ( Service) 010 – 470 77 60

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Sundsvall
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2023-12-22
Sök jobbet