2022-02-28

Elektriker till Sotenäs, Munkedal, Tanum och Lysekil sökes

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Trivs du bra i din yrkesroll som elektriker och är nyfiken på Granitor Electro?

Granitor Electro i Region Väst fortsätter att växa! Är du vår nästa medarbetare? Vi söker fler lagspelare till vårt team! 

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler elektriker. Våra uppdrag är av blandad karaktär och vi servar idag många kunder i Munkedal, Sotenäs, Lysekil och Tanum med omnejd och behöver stärka vår organisation. 

Vi söker dig som idag jobbar som elektriker gärna med inriktning mot service som vill ha en omväxlande miljö och ett dagtidsjobb. Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågor att samarbeta med kollegor och ha bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden och ett par års erfarenhet samt innehar B-körkort ser vi som ett krav. 

Vi erbjuder 

Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

* Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
* Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
* Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller psykolog
* Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Låter det som en miljö du vill jobba i? Ansök snarast, intervjuer och urval sker löpande. 

När du kommer in till oss kommer du att märka att vi är ett glatt gäng som tycker det är viktigt att må bra och ha kul på jobbet. Det märks bland annat genom att vi bryr oss om varandra, vi tar ansvar och hjälps åt. Dessutom råder det ordning och reda hos oss. Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Avdelningschef Nicklas Andersson på 010-470 73 86. 

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Munkedal
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-02-28
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}