2024-03-10

Elektriker till Luleå, Granitor Electro

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Granitor Electro i Luleå ( tidigare Midroc) är i en expansiv fas och vi söker nu erfarna elektriker som vill vara med och utveckla vår avdelning i Luleå!

Vi växer och installationsavdelningen i Luleå behöver förstärkas med fler elektriker. Vi arbetar med uppdrag inom service, installation och entreprenad för  bl.a kommunen, Fastighet – och byggbolag samt områden inom Ladd- infrastruktur mm.  Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.granitor.se/electro 

Vi bygger och utvecklar på lång sikt! Vill du vara med på vår resa och få möjlighet till goda förmåner, härliga kollegor och möjlighet till utveckling?  Sök idag!

I rollen som elektriker arbetar du med breda arbetsuppgifter som installation, service och entreprenad,  både självständigt men också tillsammans med dina kollegor, kunder, samarbetspartners och leverantörer.

Erfarenhet och kompetens:

Som person är du driven, håller hög servicegrad och säkerhetstänk i det du gör. Du har lätt att kommunicera med din omgivning och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du tycker om att ta egna initiativ, har hög arbetsmoral  och är ansvarstagande. Vill du dessutom utvecklas i din roll och arbeta som ledande montör finns goda möjligheter hos oss.

Vi söker dig som:

- har ECY-certifikat eller motsvarande

- har minst 4 års erfarenhet ( fullbetald) som elektriker inom installation / entreprenad.

- har B-Körkort

Meriterande Om du arbetat i en ledande funktion som ledande montör eller liknande.

Övrigt:

Resor kan förekomma i arbetet då vi arbetar både lokalt och i närliggande orter inom vår Region.

Vad erbjuder vi:

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: 

  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
  • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika aktörer inom teknikprodukter, resor, hotell etc.
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal

På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum! 

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag!

Urval sker löpande, därmed ber vi dig skicka in din ansökan omgående.Vill du veta mer om hur det är att arbeta som elektriker hos oss? Läs mer här Serviceelektriker - Granitor

För mer information kontakta rekryterande chef, Stefan Olausson.

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Luleå
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-03-10
Sök jobbet

Kontaktperson