2024-06-16

Elektriker till Fastighetsautomation, Granitor Gävle

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Inom Granitor som bolag har vi lång erfarenhet av fastighetsautomation där vi nu expanderar och söker en elektriker till vår nyetablerade avdelning, Energi- och fastighetsteknik i Gävle.

Om oss

Vi levererar hållbara, kostnadsekonomiska och energieffektiva lösningar inom fastighetsautomation till våra kunder inom bygg, industri och fastighet  Vårt arbete innefattar allt ifrån projektering, konstruktion och programmering av kompletta styrsystem till installation, driftsättning och service. Läs gärna mer om våra spännande projekt här Fastighetsautomation för ett energieffektivt polishus - Granitor

Vår avdelning i Gävle består av ett härligt gäng tekniker, projektledare, programmerare och konstruktörer där flertalet har elbakgrund i botten. Vi sitter i nyrenoverade och moderna lokaler söder om Gävle tillsammans med övriga avdelningar inom Installation, Service, Instrumentmontage och Security.

Brinner du för teknik, service och kundvård? Vill du var med på en spännande utvecklingsresa där du får möjlighet att växa?

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som styrelektriker hos oss består i att installera och driftsätta de system som vi levererar, såväl självständigt som i grupp. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet i undercentralen i en fastighet till det stora komplexa värme/ventilationssystemet hos våra större kunder.
Då avdelningen är under uppbyggnad finns möjligheter att bli involverad i alla delar och faser i projekten, vi hjälps alla åt som team för att lösa uppgiften. Här finns en möjlighet att påverka din vardag genom att bidra till att forma avdelningens rutiner och arbetssätt.

Erfarenhet och kompetens

På Granitor arbetar vi tillsammans och därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och ser värdet i att bygga goda relationer både internt med kollegor och övriga affärssegment inom bolaget  samt externt mot kunder och leverantörer.

Som person trivs du att arbeta i olika miljöer har god förmåga att driva ditt egna arbete framåt, sätter upp egna mål och brinner för teknik och problemlösning. Som montör hos oss är du en naturlig del i vårt projektteam, där du tillsammans med projektledaren, konstruktören och programmeraren genom projektet har en öppen dialog för projektets bästa och för projektets slutförande. Egenskaper som strukturerad, systematisk och konsekvent värdesätts högt.

Vi söker dig som har:

 • ECY certifikat eller motsvarande kompetens
 • Några års arbetslivserfarenhet inom installationsteknik
 • Körkort B

Meriterande

Erfarenhet av fastighetsstyrsystem, belysningsstyrning, automation eller liknande är meriterande

Vi erbjuder

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

 • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
 • Möjlighet till personlig utveckling, kompetensutveckling och karriär
 • Interna karriärsprogram inom fastighetsautomation
 • Tryggt och stabilt företag
 • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika varumärken 
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
 • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
 • På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum! 

 Vill du veta mer?

Läs gärna våra medarbetarberättelser om rollen som elektriker på Granitor Medarbetare på Granitor Electro - Granitor

Ansökan

Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Avdelningschef Energi- och Fastighetsteknik i Gävle

Mikael Lindblad, tfn 076-779 66 88

mikael.lindblad@granitor.se

Ta chansen att utvecklas i din yrkesroll och bidra till en positiv skillnad!

Sök jobbet hos oss!

Välkommen med din ansökan! 

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Stad
Gävle
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-06-16
Sök jobbet