2024-08-31

Elektriker till Dalarna, Närke och Värmland, Granitor Electro

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Om Oss
Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag runt om i vår region och behöver förstärka upp med fler duktiga och drivna medarbetare. Våra uppdrag är blandade och avdelningarna ser lite olika ut från ort till ort, vi söker  nu främst personal till våra verksamheter inom installation (entreprenad), service och industri. 

Vi arbetar med en mängd olika projekt och kunder runtom i regionen i allt från kortare serviceuppdrag till långa kundsamarbeten inom både bygg och industri.

Vi behöver bli fler som jobbar med elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Hos oss på Granitor Electro blir du en del av ett välfungerande team med bra kollegor, stark familjekänsla och en stabil och trygg miljö att utvecklas i. Gör positiv skillnad och följ med på vår utvecklingsresa. 

Arbetsuppgifter
Som elektriker hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter i spännande kundprojekt från start till slut. Arbetet omfattar allt ifrån servicearbeten, daglig drift inom industrin till ställverk, belysning och övriga installationer inom bygg och infrastruktur. Vi värnar om våra medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till utveckling och ansvar.  

Erfarenhet och kompetens
Då vi ser att du gärna arbetat några år som elektriker är du självgående, har god förmåga att samarbeta med andra samt är flexibel i ditt arbete. Du tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och tar egna initiativ. Vi värdesätter din kommunikativa förmåga högt då du har både interna och externa kontakter samt att du har en positiv inställning till förändringar.  

Vi söker dig som har fleråriga kunskaper inom yrket är ansvarstagande, självgående, flexibel och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmåga att samarbeta med kollegor och har bra relationer med kunder.

Vi söker dig:

 • Som har el-utbildning och ECY-certifikat eller motsvarande kompetens.
 • Ett par års erfarenhet som elektriker.
 • B-körkort är ett krav
 • Du måste kunna läsa och förstå ritningar
 • Goda kunskaper i Svenska både muntligt och skriftligt.

Meriterande om du arbetat inom liknande bransch tidigare och har erfarenhet av arbetsledning som exv ledande montör, projektledare eller motsvarande.  Är du dessutom duktig med digitala verktyg är det ett plus. 

Vi erbjuder 
När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

 • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
 • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika varumärken 
 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
 • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
 • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal

På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum! 

Vill du veta mer?

Läs mer gärna mer i våra medarbetarbetarberättelser om våra olika tjänster och hur en karriärresa hos oss kan se ut: Medarbetare på Granitor Electro - Granitor

Ansökan

Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående. 

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta någon av våra rekryterande chefer, nedan beroende på vilken ort du är intresserad av.
OBS! Vi har redan valt rekryteringsväg i den här frågan och undanbeder all form av kontakt från externa rekryteringsföretag. 

Falun:
Johnny Martinussen
Avdelningschef
010-4707648
johnny.martinussen@granitor.se

Borlänge:
Jonas Andersson
Avdelningschef
010-4707523
jonas.e.andersson@granitor.se

Avesta, Hedemora, Säter:
Daniel Altörn
Avdelningschef
010-4707524
daniel.altorn@granitor.se

Ludvika:
Magnus Jansson
Avdelningschef
010-4707770
magnus.jansson@granitor.se

Örebro:
Patrik Barton
Avdelningschef
010-4713339
patrik.barton@granitor.se

Karlstad, Kristinehamn:
Christian Thorén
Avdelningschef
010-4713362
christian.thoren@granitor.se

Sunne, Hagfors, Munkfors, Säffle:
Christer Fredriksson
Avdelningschef
010-4707191
christer.fredriksson@granitor.se

Kumla:
Mikael Schöldborg
Avdelningschef
010-4713364
mikael.scholdborg@granitor.se

Karlskoga:
Michael Branzén
Avdelningschef
010-4707710
michael.branzen@granitor.se

Välkommen med din ansökan! 

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor Electro hade 2023 en omsättning på 3900 MSEK Sverige

Stad
Olika orter
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-08-31
Sök jobbet

Kontaktperson