2022-09-14

Elektriker inom Fastighetsautomation

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Trivs du riktigt bra som elektriker och är nyfiken på vad som kan vara nästa steg? I Örebro söker vi nu dig som är elektriker till nya och spännande uppdrag inom Fastighetsautomation.

På Granitor Electro har vi det mindre bolagets fördelar i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort. Vi har dessutom en trygg och stark koncern i ryggen, vilket gör att vi kan titta långsiktigt på vår verksamhet. På avdelningen för Fastighetsautomation arbetar flera olika kompetenser så som konstruktörer, programmerare, projektledare, tekniker och montörer - så du kan räkna med att få stöttning internt.

I rollen som servicemontör på Fastighetsautomation kommer du att arbeta med att installera de system som vi levererar, såväl självständigt som i grupp. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet i undercentralen i en fastighet till det stora komplexa värme/ventilationssystemet hos våra kunder inom statliga och kommunala förvaltningar. I arbetet ingår också eftermarknad, service samt att instruera kunderna i användningen av deras anläggningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast och är förlagd på vårt kontor i Örebro.

Är du rätt person för tjänsten?

Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning, vill arbeta självständigt och som uppskattar en arbetsplats där vi arbetar mot gemensamma mål. Vi söker efter ytterligare en prestigelös, trevlig och organiserad kollega till vårt team. Är det du? 

Vi vill att du 

  • Elektriker med ECY-certifikat 
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du

  • Har tidigare erfarenhet av arbete inom Fastighetsautomation

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom att du får grymma kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:

  • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
  • För förmånliga priser hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
  • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Låter det här intressant?

Om du känner det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan så snart som möjligt. Känn dig varmt välkommen!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Örebro
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-09-14
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}