2022-02-05

Driven säkerhetstekniker till Jönköping och Skövde

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. I januari 2022 byter vi namn till Granitor. Samma människor, samma engagemang, samma möjligheter! När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Midroc Security i Jönköping och Skövde söker drivna säkerhetstekniker! Trivs du att arbeta med både nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passagesystem, brandlarm och CCTV?  Då kan vi erbjuda dig ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar både med entreprenader i projektform samt serviceuppdrag.  

Dig vi söker 

Du har ett eller flera års  erfarenhet från säkerhetsbranschen, tidigare erfarenhet från felsökningar och vana vid dator- och nätverkslösningar. Du har ett stort intresse för teknik. Du skall kunna jobba i grupp samt individuellt. Vi är ett team där alla hjälps åt och rycker in där det behövs för att lösa kundens uppdrag. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas.

Drivs du av att arbeta med problemlösning och olika typer av arbetsuppgifter? Midroc anpassar dina tidigare erfarenheter med de uppdrag som ska genomföras. Vi  kompletterar gärna med kompetensutveckling efter det personliga behovet. 

Det är meriterande om du har erfarenhet eller driftsättningsutbildningar inom ett eller flera områden

Brandlarm

 • Schneider
 • Eltek
 • Hedengren
 • Notifire
 • schrack

Passagesystem

 • RCO
 • Omnis 2010
 • ARX
 • Axema

Inbrottslarm

 • SPC
 • Teletec

Krav  
Du som söker har el eller teknisk utbildning samt B-körkort då resor inom regionen kan förekomma. God svenska eller engelska i tal och skrift. Registerutdrag från belastningsregistret kommer efterfrågas vid en eventuell anställning. 

Din anställning hos oss
Förutom att du får grymma kollegor hos oss, kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat: 
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag 
* Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär 
* Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med för att lösa våra uppdrag 
* En spännande miljö i stabilt och expansivt familjeföretag  
* Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring 
* Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal 
* På Midroc/Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum! 

 

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Stad
Jönköping
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2022-02-05
Sök jobbet

Kontaktperson

{{ model.Title }}

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}