2023-08-06

Avdelningschef till Granitor Electro

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du anta utmaningen att starta upp, leda och utveckla vår nya avdelning i Skövde?

Om rollen
Vi erbjuder nu en spännande roll som Avdelningschef i Skövde där din uppgift blir att starta, bygga upp och utveckla en ny avdelning. Du kommer framöver att ha personalansvar samt vara ansvarig för avdelningens ekonomiska verksamhet inkluderat affärs- och säljansvar.

Fokus kommer att ligga på att du skapar tillväxt i regionen och bygger upp ditt eget ”dreamteam”. För att trivas hos oss behöver du gilla en organisation med öppen företagskultur och korta beslutsvägar samt motiveras av att se andra medarbetare växa.

Om dig
Vi söker dig som har god erfarenhet av ledarskap liksom erfarenhet och kunskap inom El och teknik. Vi tror att du har god erfarenhet och förståelse av att arbeta med service och entreprenader och du känner dig trygg i ditt ledarskap och har god förmåga att hantera relationer där du förstår vikten och fördelen av att vara lyhörd, vara en god kommunikatör samt att lösa utmaningar på ett konstruktivt och prestigelöst sätt tillsammans med medarbetare och kunder.

Vidare ser vi gärna att du har ett utvecklingsorienterat förhållningssätt och är en person med god initiativförmåga, bra driv och framåtanda samt är genuint intresserad av teknik och att genomföra hållbara affärer. Du bör ha förmågan att kunna planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt likväl som att du själv innehar en drivkraft gällande ständig förbättring inom ditt område och har en vilja att sälja, leverera produkten och kompetensen.

För att klara av rollen behöver du ha:

· Relevant utbildning samt god ledarerfarenhet.

· Erfarenhet från branschen som ex. arbetsledare eller som verksamhets/avdelningschef.

· Branschkunskap och kunskap av att tolka avtalsformer

· Flytande språkkunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt samt goda språkkunskaper i engelska.

· Affärsmässig och kommersiell förståelse, kunna se helheten och kunders behov

· Tidigare erfarenhet från arbete med att utveckla effektiva team

Vi erbjuder
En fri och spännande roll där du får möjlighet att starta upp, leda och vidareutveckla en ny avdelning i Skövde i ett tryggt, framgångsrikt och expansivt bolag. Vi växer, vilket även ger möjlighet till vidareutveckling, samtidigt som vi värnar om att behålla vår familjära kultur. Vi erbjuder dessutom goda förmåner, ledarutvecklingsprogram samt fantastiska kollegor att jobba tillsammans med.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, den 6 aug 2023. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta divisonschefen Thorbjörn Olsson eller marknadsansvariga Mikael Ribeck. 

Är detta ditt nästa steg? Varmt välkommen att sända oss din ansökan!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Skövde
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Projektledning
Sista ansökningsdag
2023-08-06
Sök jobbet

Kontaktpersoner