2022-08-07

Avdelningschef Granitor Electro (tidigare Midroc)

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vad vill du göra efter semestern?
Kanske är ett chefsjobb för filialen i Södertälje något för dig?

Vi söker dig som är etablerad i Södertälje och tillsammans med våra engagerade medarbetare vill driva verksamheten i Södertälje och samtidigt vara en bidragande kraft i den regionala ledningsgruppen.

Avdelningen i Södertälje är del i Granitor Electro Region Öst, med etableringar på 6 orter. Vi är en mellanstor filial som levererar el- och tekniklösningar inom industri, entreprenad och el-service. Vi har många långvariga kundkontakter och ett driv att ständigt utveckla nya lösningar för att möta våra kunders behov. Genom digitala arbetssätt skapar vi mervärde och tydliga processer såväl internt som externt. Vårt långsiktiga mål är att fortsätta en stabil utveckling med våra kunder och medarbetare i fokus.

Nära samarbeten möjliggör att vi kan leverera stora- och komplexa projekt i regionen, exempelvis inom kraft, säkerhet, fastighetsautomation, automationsteknik och industriteknik.

Arbetsuppgifter:

  • Du är ansvarig för Södertälje avdelningens resultat, verksamhet och medarbetare.
  • Inom ramen för regionens affärs- och verksamhetsutvecklingsplan genomför och driver du förbättrings- och utvecklingsarbete för avdelningen.
  • Du tar ansvar för ekonomisk uppföljning, marknadsföring, proaktiv försäljning och kundbearbetning. 
  • Du är inkluderande och förstår vikten av att arbeta tillsammans mot våra målsättningar.
  • Du arbetar strukturerat och ser helheten med ett långsiktigt perspektiv.
  • Du är en aktiv deltagare i regionens ledningsarbete. 

Vi tror att du som söker är en affärsdriven ledare som liksom oss anser att ledarskap både handlar om att kunna leda sig själv, och samtidigt skapa en verksamhet som får människor runt omkring dig att utvecklas och ges förutsättningar att lyckas. Du behöver vara både lyhörd och resultatfokuserad.
 
Krav:
Du har tidigare ledarerfarenhet, en teknisk bakgrund och gedigen erfarenhet av entreprenörsbranschen inom el. Ett bra kontaktnät i regionen är meriterande. Det är viktigt med god kommunikation i tal och skrift samt erfarenhet av att arbeta i lednings- och affärssystem. B-Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig!
Som en del i koncernen har vi flera gånger utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Som Avdelningschef på Granitor Electro erbjuder vi dig möjlighet till en intressant tjänst och stimulerade arbetsmiljö. Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt.

Med kompetenspussel tar vi tillvara på varandras styrkor och kan forma rollerna och organisationen utifrån våra individuella drivkrafter. Som stöd i din chefsroll erbjuder vi dig vår interna ledarskaps- och chefsutbildning. Du arbetar även i nära samarbete med regionens stab.

Välkommen med din ansökan!
Urval och rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka din intresseanmälan redan idag! Du kan komplettera med meritförteckning i lugn och ro sedan. 
Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsten. 

Vid frågor kontakta Regionschef Hans Terland, 010-470 78 70

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Södertälje
Bolag
Granitor Electro
Typ av tjänst
Projektledning
Sista ansökningsdag
2022-08-07
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}