2022-12-04

Automationsingenjör Malmö/Köpenhamn/Kalundborg

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Det går bra för oss och vi har fortsatt höga ambitioner för framtiden - där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Idag är vi dryga 300 medarbetare fördelat på 10 orter och vi blir fler för varje år. Vill du också vara med på resan? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig!

Tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla alla faser i ett projekt så som systemering, programmering, dokumentation, kvalitetssäkring och idrifttagning hos kund. Du tar ett stort ansvar i projektet och stöttar såväl Projektledaren och Systemledaren. Vi ser gärna att du är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning. Du är en driven och flexibel person med känsla för kvalitet och att sätta kunden i fokus. I tjänsten ingår resor, främst vid idrifttagningar, men även projektmöten mm.

Vem söker vi?

Som person är du: 

 • Driven och flexibel med känsla för att sätta kunden i fokus
 • Teamspelare som gillar att arbeta i grupp såväl som enskilt
 • Problemlösningsorienterad och gillar en utmaning

Du har förmågan att få projektgruppen att jobba mot samma mål och skapa engagemang och du förstår vikten av att leverera kvalitet och att ha en långsiktig relation med kunden. 

Krav

 • Relevant civilingenjörs eller högskoleutbildning
 • God förståelse för GAMP, S88
 • God förståelse för automation och produktion
 • God förståelse för operativsystem, virtuella miljöer, nätverk och serverhårdvara
 • Du har uppskattningsvis 3-5 års dokumenterad erfarenhet av automationsarbete, gärna i projekt
 • B-körkort
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift 

Meriterande

Kompetens inom och dokumenterad erfarenhet av läkemedelsindustrin. 

Varför arbeta hos oss?

Som medarbetare hos oss kan du se fram emot spännande och varierande projekt i såväl Sverige som utomlands. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag utspridda över hela Sverige. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. På dig väntar även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.

Bra att känna till

 • Tjänstgöringsort: som medarbetare tillhör du vårt Malmö-kontor och är anställd i Granitor Systems AB, dock innebär tjänsten att minst 150 dagar av året arbetas från kund i antingen Köpenhamn eller Kalundborg.  
 • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
 • Arbetstiden är dagtid men det finns möjlighet till både flex och arbetstidsförkortning
 • Tjänsteresor förekommer.

Rekryteringsprocessen:

 • Urval och intervjuer sker löpande så sök nu!
 • Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare.

Granitor Systems ingår i Granitor Electro-gruppen tillsammans med Granitor Electro som är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Stad
Malmö
Bolag
Granitor Systems
Typ av tjänst
Instrument, Automation
Sista ansökningsdag
2022-12-04
Sök jobbet