2024-01-06

Automationselektriker, Trollhättan

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Det går bra för oss och vi har fortsatt höga ambitioner för framtiden - där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Idag är vi dryga 350 medarbetare fördelat på 10 orter och vi blir fler för varje år. Vill du också vara med på resan? Välkommen med din ansökan – vi lovar att utmana dig!

 

Om tjänsten

Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete. I vår verkstad i Trollhättan bygger vi apparatskåp till en mängd olika branscher, bland annat infrastruktur, fordons- och gruvindustrin. Där består arbetsuppgifterna i huvudsak av att utifrån el-schema bygga, koppla och utprova automationsskåp och el-utrustningar. Hos kund utförs elinstallationer, både i enkla och mer komplexa automationsutrustningar. Du kommer att bli en del av en mycket kompetent arbetsgrupp bestående av ca 12 elektriker där man hjälps åt att lösa uppgifter och utveckla arbetsmetoder.

 

Vem söker vi?

 • Troligtvis är du en automationselektriker som har gymnasieutbildning inom el alternativt automation.
 • Eventuellt har du motsvarande utbildning inom relevant område alternativt motsvarande dokumenterad yrkeskompetens.
 • Du är van att läsa och förstå el-schema, är väl förtrogen med elsäkerhet och har en god datorvana.
 • Vi söker framför allt dig som har erfarenhet i yrket, trivs med att arbeta i ett team, har ett engagemang och viljan att utveckla både dig själv och andra.
 • För att lyckas i arbetet och trivas hos oss bör du som person vara ansvarstagande, ha förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.
 • Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
 • Innehav av B-körkort är ett krav.

 

Vad erbjuder vi?

Som medarbetare hos oss kan du se fram emot spännande och varierande projekt. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort. Med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här finns engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi anslutna till kollektivavtal.

 

Bra att känna till

 • Placeringsort: Trollhättan. Här finns ett kompetent team på ca 40 kollegor, fördelat på projektledare, elkonstruktörer, automationsingenjörer, programmerare och elektriker.
 • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
 • Arbetstiden är dagtid - möjlighet till flextid och arbetstidsförkortning finns
 • Tjänsteresor förekommer
 • Vi värdesätter mångfald och jämn könsfördelning i verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

 

Rekryteringsprocessen

 • Urval och intervjuer sker löpande så sök nu!
 • Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare

 

Kontaktpersoner

Peter Ottosson, Verkstadschef, peter.ottosson@granitor.se, +46701801343

Jonas Karlstam, Avdelningschef, jonas.karlstam@granitor.se, +46701801331

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Trollhättan
Bolag
Granitor Systems
Typ av tjänst
Elinstallation, drift, underhåll
Sista ansökningsdag
2024-01-06
Sök jobbet