2022-10-06

Arbetsmiljöingenjör

Att arbeta som konsult på Aenigma innebär en spännande och utmanande vardag. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi och leder projekt inom Projektledning, Projektering och Asset Management som bidrar till morgondagens samhälle. Hos oss blir du en del av en familjär företagskultur där din utvecklingsresa står i fokus.

Om rollen

I rollen som arbetsmiljöingenjör kommer du arbeta som konsult i spännande projekt med branschledande kunder inom energi, processindustri och samhällsbyggnad. Du kommer främst arbeta med Bas-P/U relaterade uppgifter och har erfarenhet av ledningssystem och systematisk arbetsmiljöarbete.

Du har förmågan att driva projekt på egen hand likaväl som du inspireras av att vara en del av vårt kompetenspussel där vi samarbetar i olika projekt mot industri och entreprenadarbete.

Arbetsuppgifter:  

 • Ledande i arbetsmiljösamordning projektering
 • Ledande i arbetsmiljösamordning utförande
 • Specialiststöd i arbetsmiljöfrågor

Om dig

Vi söker dig som har ambitionen att utvecklas vidare i rollen som arbetsmiljöingenjör. Du är positiv och strukturerad i ditt arbetssätt och möter kundens behov med en lyhörd och lösningsorienterad inställning. Som person är du självgående och flexibel i din yrkesroll och har en god förståelse för teknik. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska.

På Aenigma gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter därmed din personlighet och förmåga att skapa goda relationer, både internt som externt. Du trivs i en familjär företagskultur med ett nära och stödjande ledarskap. Hos oss får du möjligheten att lägga pusselbitarna för din utvecklingsresa och tillsammans arbeta mot ett bättre samhälle.  

Krav

 • Minst fem års erfarenhet som arbetsmiljöspecialist/arbetsmiljöingenjör
 • Utbildning i Bas-P/U och minst ett års praktisk erfarenhet
 • Eftergymnasial utbildning med inriktning arbetsmiljö
 • Körkort B

Om Aenigma

Aenigma är ett pussel av unika kompetenser med en bred teknisk kunskap och lång erfarenhet inom branschen. Med en trygg koncern i ryggen och en kultur där samarbetet är nyckeln till framgång, skapar vi de bästa idéerna och utvecklar lösningar tillsammans med våra kunder.

Vi är runt 100 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Avesta, Lysekil och Stenungssund. Våra konsulter arbetar i nära samarbete med olika discipliner inom projektteamet och får därmed inblick i flera delar av projekten. Det gör att vi kan bidra som en viktig del, men vi kan också lägga hela pusslet – från före före till efter efter.

Grundstenen i vår verksamhet är ett nära och stödjande ledarskap där fokus ligger på varje medarbetares utvecklingsresa. Vi tror att den som kan påverka sin vardag trivs med sitt arbete och växer som människa.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Aenigma erbjuds du en stor variation i uppdragen och har förmånen att styra ditt eget arbete. Med stöttning från närmsta chef och både seniora och juniora kollegor har du möjligheten att växa in i konsultrollen.

Vi gillar även att ha roligt tillsammans och skapar gemenskap genom företagsaktiviteter, konferenser och delaktighet i vår gemensamma utveckling. Du får förutsättningen att skapa balans mellan jobb och fritid med en flexibel och digital arbetsplats. Vi erbjuder goda villkor i form av:

 • Friskvård på 5000 kr
 • Konkurrenskraftig ersättning
 • Pension
 • Rekrytering- och uppdragsbonusar
 • Försäkringslösningar

Ytterligare information

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag.

Placeringsort: Göteborg 

Varmt välkommen med din ansökan!

Granitor  är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor.  Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Göteborg
Bolag
Aenigma
Typ av tjänst
Hälsa, miljö, säkerhet, kvalitet
Sista ansökningsdag
2022-10-06
Sök jobbet

Kontaktperson

{{model.FirstName}} {{model.LastName}}