2023-01-29

.NET-arkitekt, Karlstad

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Om tjänsten:

Vi söker erfaren fullstack-utvecklare som gillar att ha en arkitekt-roll. Tjänsten innebär att ta fram lämplig design men också att både styra och själv bidra i utvecklingen av applikationer baserade på .NET(C#)/HTML5/JavaScript. Kommunikation och servertjänster varvas med gränssnitt och integration oftast med en SQL-databas i botten. Systemen används i de flesta branscher och i olika typer av utrustningar - allt från analyssystem för läkemedel till styrning av guldgruvor. Ofta utförs arbetet i kompletta funktions-leveranser med ansvar från specifikation till idrifttagning, men kan också vara i mindre uppdrag direkt åt våra kunder. Du ges möjlighet att som tech-lead vara med redan i försäljningsprocessen och ta uppdraget från start till mål. Din uppgift blir att, tillsammans med dina kollegor och kunden, hitta de bästa lösningarna för varje unik situation.

Vem söker vi?

 • Vi söker framför allt dig som har en ledande roll idag, eller har arbetslivserfarenhet och känner att du vill ta nästa steg. Du gillar att vara med och utforma förslag och lösningar tidigt i processen för att sedan vara med på hela resan från design till drifttaget system.
 • Vi tror att du idag brinner för mjukvaruutveckling och har ett stort teknikintresse som gärna vill vara med och skapa lösningar i multidisciplinära projekt. Du har troligtvis en högskole-/universitetsexamen och vill utveckla din kunskap inom alla områden. Du tycker det är spännande med produktionsnära IT och integration med andra system. Du vill också vara med att hjälpa våra kunder både på deras utvecklingsavdelningar och i deras produktion.
 • Om du har kunskaper om operativsystem, nätverk eller test- och mätsystem (ex. LabVIEW) är det meriterande. Eventuella erfarenheter från mekatronik, styrsystem (SCADA) och läkemedelsbranschen (GMP/GAMP) är ett plus.
 • Vi jobbar främst i fastprisprojekt där vi levererar med fokus på enkelhet, trygghet och gott samarbete oavsett omfattning. För att lyckas i arbetet och trivas hos oss bör du som person vara ansvarstagande, ha förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.

Vad erbjuder vi?

 • Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vardagen präglas av korta beslutsvägar och entreprenörskap. Samtidigt kan vi med stöd i ryggen av en trygg och stark koncern även titta långsiktigt på vår verksamhet.
 • En bra och hälsosam arbetsplats med förmånliga villkor. Vi är måna om våra medarbetare och lägger stor vikt vid att det ska vara kul att gå till jobbet. Vi utgår från varje persons unika förutsättningar, livssituation och önskemål. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.
 • Spännande uppdrag med möjlighet att få arbeta med branschledande kunder, både nationellt och internationellt. I våra skräddarsydda lösningar strävar vi efter att alltid använda senaste tekniken där digitalisering, IOT och Industri 4.0 är en naturlig del i vår vardag.
 • En tight och engagerad grupp som jobbar professionellt och prestigelöst. Vi samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget. Jobbet tar vi på allvar men vi har också väldigt trevligt tillsammans.
 • Vi tror på utveckling och på utbildning och har därför egen affärsskola, Granitor Business School. Här finns bra karriärmöjligheter genom utveckling i befintlig yrkesroll. 

Bra att veta:

 • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
 • Arbetstiden är dagtid och flextid, arbetstidsförkortning och möjlighet till distansarbete finns.
 • Tjänsteresor förekommer - B-körkort är ett krav
 • Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
 • Vi värdesätter mångfald och jämn könsfördelning i verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet
 • Arbetsplats: Inre hamn, Karlstad

Ansökan och kontaktperson

Sök tjänsten redan idag då rekrytering och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

För att veta mer om tjänsten kontakta Björn Johansson (Avdelningschef):

Tel: +46 10 470 76 56

E-post: bjorn.johansson@granitor.se

Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare.

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer.

Stad
Karlstad
Bolag
Granitor Systems
Typ av tjänst
Instrument, Automation
Sista ansökningsdag
2023-01-29
Sök jobbet